Tilaa uutiskirje

3D-kestopigmentointi

3D-kestopigmentointi – kauniit ja luonnollisen näköiset kulmat

Kulmakarvojen kestopigmentointi helpottaa arkeasi: kulmia ei tarvitse muotoilla, eikä värjätä tai meikata, mutta näytät silti luonnollisen huolitellulta aamusta iltaan. Kestopigmentointi sopii sekä vaaleille, että tummille kulmakarvoille.


Ennen toimenpidettä:
Saat aina ennen pigmentointia henkilökohtaisen alkukonsultaation veloituksetta. Konsultaation aikana suunnittelemme sinulle sopivan toteutuksen, jossa otamme huomioon kulmiesi luontaisen muodon, värin ja ihon sävyn. Varmistamme konsultaation aikana myös, ettei kestopigmentoinnin tekemiseen ole terveydellisiä esteitä. Varaa aika alkukonsultaatioon soittamalla: 040 481 8818 / Pirjo

Toimenpide:
Kulmien muoto hahmotellaan ensin ihoon piirtämällä. Kestopigmentointi tehdään kertakäyttöisellä ja steriilillä pigmentointikynällä. Ihon pintaan tehdään hentoja viiltoja, joihin väriaine imeytyy. Sinulle sopiva värisävy viedään pigmentoinnissa vain epidermiksen ylempiin kerroksiin, näin ollen lopputulos on luonnollinen ja kestää iholla 1-3 vuotta.

Toimenpiteen jälkeen:
Iho paranee toimenpiteestä nopeasti, lievää punoitusta voi esiintyä 1-2 vrk. Kotihoitona ihoa hoidetaan erityisellä kestopigmentoinnin hoitoon tarkoitetulla voiteella, saat voiteen ja kirjalliset kotihoito-ohjeet mukaasi toimenpiteen jälkeen. Kestopigmentointiin kuuluu myös jälkikäsittely, joka tehdään noin 6-8 vkon kuluttua varsinaisesta toimenpiteestä. Varaamme sinulle ajan jälkikäsittelyyn kestopigmentointikäyntisi yhteydessä.

Esteet kestopigmentoinnille:
– raskaus
– diabetes
– verenohennuslääkkeiden käyttö
– verenvuototauti
– HIV
– herpes
– hepatiitti
– ihosairaus
– ihottuma
– roaccutan-lääkitys
– kalaöljykapseleiden käyttö (2 vkon tauko ennen toimenpidettä)