Tilaa uutiskirje

Laitteet

Lumicci laitteet
Sonoscrub ultaäänilaite

Sonoscrub-ultraäänilaite

Syväpuhdistava ja kuoriva ultraäänilaite 
Sonoscrub on ultraäänellä toimiva syväpuhdistus ja kuorintatekniikkalaite. Se on ainutlaatuinen kokonaisuus elektroniikkaa, mekaniikkaa, kemiaa ja hoitotekniikkaa, parhaan mahdollisen ihoystävällisen ja kivuttoman syväpuhdistus- ja kuorintatuloksen saavuttamiseksi.
 Sonoscrub-hoitomenetelmä sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.

Sonoscrub kuorii, puhdistaa sekä elvyttää ja edistää hoitotuotteiden imeytymistä ihoon mikrovärähtelylämpöhieronnalla.

Pristine Timanttihionta

Pristine-timanttihionta

Laitteen timanttihoitopäät kuorivat ihon poistamalla hellävaraisesti kuivan pintakerroksen. Yhdessä säädettävän imun kanssa timanttihionta stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihosoluissa, parantaa ihon väriä ja tasoittaa sitä. Iho on hionnan jälkeen hyvinvoiva ja pehmeä sekä hoitotuotteet imeytyvät erinomaisesti. Sopii kaikille ihotyypeille säädettävän imutehon ja vaihtoehtoisten hoitopäiden ansiosta.

Crystal Clear Oxygen-happihoitolaite

Crystal Clear Oxygen-happihoitolaite

Kosteuttava ja nuorentava hoito, jossa imeytetään puhtaan hapen avulla ihoon tehoseerumi. Laite käyttää Crystal Clear Oxygen painesuihkuteknologiaa, joka auttaa kuljettamaan hapen ja muut valikoidut, ikääntymistä ehkäisevät vaikutusaineet ihoon.

Happihoidon edut:

– Täyttää ja kohottaa näkyvästi juonteita ja ryppyjä sisältä ulospäin
– Riittävän hellävarainen herkkien silmänalusten hoitamiseen
– Ihanteellinen kaulan juonteisiin
– Edistyksellisin menetelmä puuttuvan kosteuden korvaamiseen. esim. atooppisen ihon hoidossa
– Erittäin tehokas auringon vaurioittamaan ihoon sillä puhtaalla hapella on energisoiva ja parantava vaikutus ihosoluihin
– 
Antibakteeriset ominaisuudet ovat erittäin hyödyllisiä akneen taipuvalle iholle, sillä happi, perfluorodekaliini ja omenauute auttavat eliminoimaan toksiineja eli myrkkyaineita.
– Stimuloi kollageenituotantoa solutasolla, nopeuttaa ihosolujen mitoosia ja tukee paranemisprosessia.
– Kumoaa vapaiden radikaalien aiheuttamat vauriot.

Sonolift

Sonolift

Kasvonpiirteiden ja ihon kuntouttamiseen, 
silottamiseen ja kiinteyttämiseen.
Kasvojen hoitoon erikoisesti kehitetty kaksoishoitopäinen ultraäänilaite automaattisella kalibrointitekniikalla. Hoitopäät ovat anatomisesti ja ergonomisesti muotoiltu sopimaan parhaalla mahdollisella tavalla kasvojenhoitoon.
Sonolift sopii erinomaisesti miimisten lihasten jännitystilojen laukaisuun, hoitoaineiden sonoforeettiseen imeytykseen, mikroverenkierron stimuloimiseen ja pehmytsidekudossäikeiden uusiutumisprosessien kiihdyttämiseen.

Sonolift kuntouttaa – normalisoi – silottaa – kiinteyttää – kohottaa