Tilaa uutiskirje

Tuotteet

Denova Pro

Denova Pro on korkealaatuinen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro on palkittu ihonhoidon ammattilaissarja, josta on kasvanut Suomen suosituin kauneushoitolamerkki

Korkealaatuiset luonnolliset ainesosat

Denova Pro laboratoriot ovat 25 vuoden kokemuksella valinneet tuotteisiin parhaiten ihoa hoitavat ainesosat. Tuotteemme pohjautuvat mm. ihoa kohottavaan manteliproteiiniin, kosteuttavaan vuohenmaitoon, puhdistavaan saveen, rauhoittaviin kasviuutteisiin ja ihoa hellivään merilevään. Säilövien aineiden pitoisuudet on minimoitu. Suosimme tuotteissa luomuraaka-aineita.

Kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja. Tuotteiden teho ja turvallisuus on kliinisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Tuotteet valmistetaan ekologisella, suojellulla alueella. Tuotannossa käytetään alueen puhdasta pohjavettä.

JANE IREDALE -mineraalimeikit

Jane Iredale on johtava, kansainvälisesti tunnettu ja palkittu mineraalimeikkisarja. 90-luvun puolivälissä USA:ssa perustettu firma tuotiin Suomeen 2003.

Meikkipohjien raaka-aineet hoitavat ihoa ja tuotteet peittävät erinomaisesti. Ne eivät sisällä mineraali öljyä, talkkia eivätkä synteettisiä väri/säilöntäaineita. Tuotteet ovat myös hajusteettomia.

Meikkipohjien lisäksi tuotesarja kattaa silmä-ja huulimeikit, poskipunat sekä peitetuotteet. Siveltimet ovat luonnonkarvasta valmistettuja.

Lumicissa käytämme Jane Iredale:n mineraalimeikkejä päivä-, juhla-ja häämeikeissä. Meikit ovat monipuolisia ja niillä saa luotua niin kevyemmän kuin voimakkaamman lopputuloksen, asiakkaan toiveiden mukaan.

Jane Iredale -tuotesarja ainesosineen on löydettävissä Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen ylläpitämässä Allergiaportaalista.

“Kasvojen kauneinta kosmetiikkaa on terve iho.”

BERNARD CASSIERE – ammattikosmetiikkasarja

Bernard Cassiere on 1990-luvun alussa lanseerattu ranskalainen ammattikosmetiikkasarja, joka hyödyntää tuotteissaan luonnon raaka-aineita, kuten mustikkaa, kaakaota ja aloeveraa. Kauneuskeskus Lumicissa tarjoamme Sinulle tehokkaita Bernard Cassieren erikoiskasvohoitoja suklaakasvohoito, bambu-aloevera-hoito ja mustikkahoito.

O.P.I

O.P.I on perustettu vuonna 1981 USA.ssa.. Se tarjoaa hemmottelevat tuotteet käsille ja jaloille. Kauneuskeskus Lumicissa käytämme O.P.I:n tuotteita käsien- ja varpaankynsien geelilakkauksissa/kestolakkauksissa. Kotihoitoon O.P.I tarjoaa helppokäyttöiset ja toimivat tuotteet. O.P.I:n tuotteet ovat kansainvälisesti tunnettuja.

Filorga Glykopeel

Filorga Glykopeel® on turvallinen ja tehokas, ihon pinnallinen kemiallinen kuorinta. Ainutlaatuinen Glykopeel®-hoito-ohjelma sisältää 18 aktiiviainetta, jotka tukevat toistensa vaikutusta sekä antavat nopean, pitkäkestoisen, ihoa uudistavan ja hoitokertojen myötä lisääntyvän vaikutuksen. Käytetyillä aktiiviainepitoisuuksilla on todettu paras mahdollinen hoitoteho. Iho näyttää välittömästi heleämmältä ja pehmeämmältä. Hoitokertojen myötä rypyt ja epätasainen väri tasoittuvat.

Glykopeel®

– Kiinteyttää ja heleyttää ihoa
– Tasoittaa ryppyjä ja muita ikämuutoksia
– Tasoittaa valovaurioita ja pinnallisia pigmenttiläiskiä, ihon epätasaisuuksia ja laajentuneita ihohuokosia
– Rauhoittaa lievää aknea
– Sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden